TRAVESSA 2020 - La Bisbal de l'Empordà

Actualizado: 22 de sep de 2020

3-9 d'agost del 2020Els campaments s'han acabat i toca despedir-nos d'aquest curs tan estrany però alhora tan especial. 


En primer lloc, dir-vos que totes les fotos d'aquesta última setmana les podreu trobar clicant sobre aquest enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1M0NVCLpThkYBYF8V8LpJlooESApr3sX9?usp=sharing


Per altra banda, heu de saber que en Ragnar, la Kira, en Viktes, la Kora, la P. Smith, la Gwendolline i en Gargamel han contactat amb nosaltres per dir-nos que gràcies a la vostra ajuda van poder acabar la partida i ser alliberats de Jumanji. Així que us podeu sentir molt orgullosos/es de la feina feta! 


Sabem que trobareu a faltar les nits de Rumore Rumore, on explicar tots els cotilleos del dia. Sabem que trobareu a faltar el museu arqueològic i els menús saludables xd. I no ens enganyeu... encara que ho negueu, també sabem que trobareu a faltar les bromes de les monitores i monitors que us fan passar por (o aquelles que us fan matinar moooolt). 


De cara a l'any que ve, dir-vos que us esperem amb moltes ganes. I pels que passeu de grup, desitjar-vos una nova etapa plena de riures, creativitat i aprenentatge. Us trobarem molt a faltar!!!

186 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo