top of page

Sortida 29 de gener a ...?????

Bones Talps!! El proper dissabte 29 de gener marxem de sortida, en aquest cas d'un dia, a passar el dia fora, i us preguntareu... A on?? Doncs aquest cop hem pensat que serà més entretingut que no sapigueu el lloc fins arribar al destí!!

Pista per a les famílies: anirem a fer un petó al cul de la Lleona...

A canvi de la pista demanem que, si encerteu on anem, no compartiu l'informació amb els Talps, no volem que ho sàpiguen... jeje L'horari de quedada al matí serà a les 8:00 a l'estació de Sant Celoni per agafar el tren i marxar i el d'arribada serà a les 19:00 també a Sant Celoni on arribarem amb el tren, sigueu puntuals si us plau!!! El material que necessitareu per a la motxilla és:

. Cantimplora plena . Esmorzar, dinar i berenar. ·Roba còmode. . Calçat còmode. . Capelina. . Funda de motxilla impermeable. . Roba d'abric (jaqueta, guants, buf, paravent...) . Olleres de sol. . Fular. . FEEC I la targeta sanitària. . Dues mascaretes de recanvi. ·Càmara de fotografiar. (Mòvils NO!)* *La càmara la necessitarem per a la gimcana que farem al matí, però no cal que en compreu per a la sortida, segur que amb les que puguin portar qui ja en tingui, podem organitzar-nos!! També recordar que el material de la llista és el que creiem que anirià bé, però no cal que sigui exactament el que posa, mentre tingueu clar l'essencial per a passar un dia fora, va bé!!! Cal informar també de que la sortida té places limitades, en aquest cas de fins a 30 Talps. Gràcies

El preu de la sortida és de 15€ a ingressar al compte de La Caixa – ES95 2100 0156 310200313560 amb el concepte: TALPS – nom del nen/a – SORTIDAGENER. Teniu temps per a confirmar l'assistència fins al dimecres 26 de gener.



65 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Reunió de Presentació del curs 21/22!!!

Holaaaa a totes i tots Talpss!! Com ja sabeu ha arribat setembre i ha tornat la rutina, esperem que la tornada a l'escola us hagi anat bé, però no toca parlar d'això... El centre també torna i per aix

bottom of page