top of page

SORTIDA A ST. ELIES!!!

Bones Talps!!!

Malauradament no hem pogut seguir endavant amb la sortida al Turó de l'Home i les Agudes a per les restriccions al Montseny a cause de les aglomeracions i de la Covid-19.

De totes formes per no deixar de mourens hem decidit fer una sortida d'un dia fins a St.Elies a Sant Pere de Vilamajor!

L'horari de sortida serà dissabte 24 d'octubre a les 9:00 al CELLV des d'on començarem a caminar fins a St. Elies, un cop allà dinarem i farem les proves de canvi de grup. Després baixarem fins l'esglèsia de Sant Pere de Vilamajor on a les 17:30 les famílies ens vindran a recollir.

Recordar que com és una sortida d'un dia i no gaire lluny, en principi quedem tots a buscar als Talps, si algú no poguès venir ja es podria parlar de tema llocs lliures als cotxes de tornada.

MATERIAL 

Moxilla petita amb: -Aigua -Esmorzar -Dinar -Berenar  -Calçat adequat -Roba d'abric -Feec  -Foulard

La sortida té un cost gratuït, així que tots els que hagueu confirmat a temps per a la sortida programada principalment a les Agudes i el Turó de l'Home, podeu venir, només cal una resposta al correu confirmant assistència.

Moltes gràcies per la comprensió! :)


Ens veiem aviat!

20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Reunió de Presentació del curs 21/22!!!

Holaaaa a totes i tots Talpss!! Com ja sabeu ha arribat setembre i ha tornat la rutina, esperem que la tornada a l'escola us hagi anat bé, però no toca parlar d'això... El centre també torna i per aix

bottom of page